Om Assante
Assantes historia

 

När du väljer an av Assantes förmögenhetsrådgivare, blir du delaktig i en nationell framgångshistoria.

 

Sedan etableringen 1995 har Assante blivit ett av Kanadas största professionella tjänsteföretag inom förmögenhetsrådgivning, och stöttar över 750 rådgivare som bevakar tillgångar för $28 miljarder åt 300 000 kunder och deras familjer över hela landet.

 

I 2003 köptes Assante av CI Financial Corp. - en diversifierad firma i förmögenhetsförvaltning och den tredje största investeringsfondsföretaget i Kanada - vilket gav ytterligare finansiell styrka och resurser till Assantes organisation. Sedan börsintroduktionen 1995, har CI varit ett av de värdepapper som presterat bäst på S&P/TSX Composite Index.

 

Fördelarna är tydliga.

 

Du kan känna dig säker när du vet att dina ekonomiska behov sköta av en rådgivare från Assante. I genomsnitt administrerar våra rådgivare nästan dubbelt så mycket tillgångar som rådgivare på andra stora oberoende företag. Det är en säker indikator av deras skicklighet - och det förtroende deras kunder har gett dem.

 

Med tillgång till ett överflöd av verktyg och resurser, stöttas våra rådgivare och deras kunder av ett exceptionellt team med investeringsförvaltare och en förmögenhetsrådgivargrupp genom vårt systerbolag, CI Investments Inc, och United Financial, en avdelning med CI Private Counsel LP.

 

Våra kärnvärden integritet, passion och professionalism driver vår verksamhet. Det är genom vårt allomfattande tillvägagångssätt, som erbjuder ett omfattande och integrerat utbud av tjänster och rådgivning som din Assante rådgivare kan kontakta för att skräddarsy en strategi som möter dina unika behov och förenklar och förstärker ditt finansiella välmående.

 

För att läsa mer om Assantes förmögenhetsförvaltning, besök vår offentliga hemsida.